Menu

Σας καλωσορίζουμε στην πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαρέων (Μεγαρα, Ν. Πέραμος) Η αναμόρφωση του διαδικτυακού τόπου του Δήμου μας, δημιουργήθηκε με στόχο την ταχεία και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των δημοτών, με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Χάρτα Δικαιωμάτων του Δημότη... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ)

 

12-08-2022 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 12127/15-7-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ  ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 12127/15-7-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1 , "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ" ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 - 2023 , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

12-08-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ  ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 12127/15-7-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1 ,  ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΡ. ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΚΑΙ Γ. ΜΑΥΡΟΥΚΆΚΗ ΜΈΓΑΡΑ 

05-08-2022 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 12127/15-7-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1 , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης των υποψηφίων της υπ' αριθμ. 12127/15-7-2022 Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1 , "για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων" Δήμου Μεγαρέων για το διδακτικό έτος 2022 - 2023 .
 
Σύμφωνα με την 55472/23-7-2021 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών όπως ισχύει και την υπ' αριθμ. 12127/15-7-2022 Ανακοίνωση, κατά των πινάκων αυτών , επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς , μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών , η οποία αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης, Ήτοι , από Δευτέρα 8 Αυγούστου έως και Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 . Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
Οι εν λόγω Πίνακες έχουν αναρτηθεί και στο Δημοτικό Κατάστημα Χρ. Μωραΐτου και Γ. Μαυρουκάκη Μέγαρα
 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  (Κανονισμός Λειτουργίας)
Δειτε Ποιο Κάτω Πληροφορίες, Αιτήσεις - Δικαιολογητικά για Διάφορα Επιδόματα: 
Αίτηση Βοηθηματος για Επανασυνδεση ΔΕΗΕλάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Κ.Ε.Α.)Πληροφορίες  ΔικαιολογητικάΈντυπο Συναίνεσης  -- Επίδομα Στέγασης: Πληροφορίες, Δικαιολογητικά, Έντυπο Συναινεσης --  Επίδομα ΓέννησηςΠληροφορίες, Δικαιολογητικά  -- Αναπηρικά Επιδόματα: Δικαιολογητικά, Αίτηση Απόδοσης Κληρονόμων Αναπηρικων Επιδοματων -- Ανασφάλιστοι Υπερήλικες: Προϋποθέσεις Δικαιολογητικά Ανασφάλιστων υπερηλίκωνΧορήγηση Εξόδων Κηδείας

  Κανονισμός Λειτουργίας, - Φάρμακα Συλλογής, - Αίτηση.

  Κανονισμός Λειτουργίας, - Προϊόντα Συλλογής, - Αίτηση.


 

  Κανονισμός Λειτουργίας 


   

 

 

 Για εγγραφές στο ΚΕΠ υγείας, πατήστε στην εντολή: ΕΓΓΡΑΦΗ.  

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ  Πληροφορίες σχετίκα με την εφαρμογή

 

  

 ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

 

ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΠΥΛΗ «Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

 

 

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ.

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ.

Ο Δήμος μας, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στην βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες , συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

Το Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης («Σπιτάκι» Ανακύκλωσης) του Δήμου μας είναι τοποθετημένο στο εξής σημείο:

ü  Πλατεία Ολυμπιονικών (περιοχή πρώην εργοστασίου Ερκίς)

 

Στο σημείο αυτό μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο. Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα supermarketγια δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».

Σας περιμένουμε όλους στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου μας, για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, γιατί το περιβάλλον και η προστασία του είναι υπόθεση όλων μας.

  

ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ - ΜΟΝΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ