Menu
Discover books drenched in Greek sunshine1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΟ9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ5ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων6ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ - ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ2ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων1ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων2ο Γυμνάσιο Μεγάρων4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝΠολιτιστικός Σύλλογος Νέου Μελιού ''Αγία Τριάδα''3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων.ΜΠΛΟΚ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕΓΑΡΩΝΚέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π)ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝWEB-TVΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015-2019ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιανουάριος 2023

23-01-2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1 / 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

23-01-2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ  1 / 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΟΧ  1 / 2023 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΧ 1 2023 ΑΙΤΗΣΗ

Η ΥΠΟΒΟΛΉ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΊΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ΕΊΤΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΏΠΩΣ, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ΕΊΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΆ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΈΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΉ, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΉΜΟΣ ΜΕΓΑΡΈΩΝ, ΧΡ. ΜΩΡΑΐΤΟΥ & Γ. ΜΑΥΡΟΥΚΆΚΗ, Τ.Κ.19100, ΜΈΓΑΡΑ Ν. ΑΤΤΙΚΉΣ, ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΆΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΤΜΉΜΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ, ΥΠΌΨΗ ΚΑΣ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΎΛΟΥ (ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ: 2296081110 ΚΑΙ 2296081904).

Η ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΥΠΟΒΟΛΉΣ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΕΊΝΑΙ ΔΈΚΑ (10) ΗΜΈΡΕΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΌΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΆ) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσής της σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του ΔΉΜΟΥ  ΜΕΓΑΡΈΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΌ ΤΌΠΟ ΑΥΤΟΎ (WWW.MEGARA.GR [1]).

Εφόσον οι δημοσιεύσεις στις εφημερίδες έγιναν την Παρασκευή 20/1(Εφημερίδα "Επικαιρότητα Δυτικής Αττικής") και το Σάββατο 21/1 (Εφημερίδα "Ενημέρωση") και η ανάρτηση στο χώρο ανακοινώσεων σήμερα 23/1 , η ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΥΠΟΒΟΛΉΣ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΡΓΆΣΙΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ , ΉΤΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2023.

 

 

 

 

 

18-01-2023 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 3/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ , ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ  υπ' αριθμ. ΣΟΧ  3/ 2022 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ   Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος , Αττική 20014-2020. Άξονας  προτεραιότητας  (09), Προώθηση της Κοινωνικής  Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων-Διασφάλιση  της  Κοινωνικής  Συνοχής, Συγχρηματοδοτούμενος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Τίτλος πράξης :Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Μεγαρέων.

 

Σύμφωνα με την δεύτερη παράγραφο του Τέταρτου Κεφαλαίου της ανωτέρω Ανακοίνωσης ΣΟΧ 3/2022, κατά των Πινάκων αυτών , επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) , η οποία αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης στον διαδικτυακό μας τόπο. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και για να εξεταστεί , πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι (20) ευρώ" όπως αναλυτικά αναφέρεται στην εν λόγω Ανακοίνωση

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 3/2022  ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 3/2022  ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 3/2022 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ.

Ο Δήμος μας, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στην βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες , συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

Το Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης («Σπιτάκι» Ανακύκλωσης) του Δήμου μας είναι τοποθετημένο στο εξής σημείο:

ü  Πλατεία Ολυμπιονικών (περιοχή πρώην εργοστασίου Ερκίς)

 

Στο σημείο αυτό μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο. Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα supermarketγια δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».

Σας περιμένουμε όλους στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου μας, για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, γιατί το περιβάλλον και η προστασία του είναι υπόθεση όλων μας.

  

ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ - ΜΟΝΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ